Panasonic ER GB86 K Beard Trimmer

Om produktet

  • Effektiv skægtrimmer
  • Skærer hårene med stor nøjagtighed
  • Klipper ned til 0,5 mm.
  • 58 skærelængder
  • Sikrer kvalitet ud over det sædvanlige
  • Genopladelig
  • Med tre afstandskamme
- 10%

Special Price 80900

Normalpris i "butikkerne" 89900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 40,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV SKÆGTRIMMER

Panasonic ER GB86 K Beard Trimmer er en professionel skægtrimmer med et rustfrit stålskær, der skærer hårene med stor nøjagtighed. Trimmeren er let at anvende, og den giver mulighed for at trimme skægget i forskellige længder.

Panasonic ER GB86 K Beard Trimmer er udrustet med robuste og ultraskarpe knive, der sikrer en kvalitet ud over det sædvanlige. Denne trimmer kan nå selv de mest besværlige steder, og giver en tæt barbering med dens 58 skærelængder lige fra 0,5 mm til 30 mm. Der medfølger tre ekstra afstandskamme, en der trimmer fra 1 mm til 10 mm, en fra 11 mm til 20 mm samt en fra 21 mm til 30 mm. Desuden er trimmeren udstyret med en DC motor, der har et højt omdrejningstal.

FOR VELPLEJET SKÆG

Ønsker du at kunne trimme dit skæg med et professionelt resultat, er Panasonic ER GB86 K Beard Trimmer det ideelle valg for dig. Med den effektive trimmer kan du let regulere og kontrollere længden på dit skæg, så du efterlades med et veltrimmet look.

Justér drejeknappen på Panasonic ER GB86 K Beard Trimmer til den ønskede længde. Trim derefter skægget. Rengør trimmeren ved at fjerne bladet, og skylle trimmerhovedet under rindende vand. For at oplade trimmeren isættes det lille stik, og trimmeren tilsluttes en stikkontakt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER GB86 K Beard Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.