LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Panasonic ER GP21 K Professional Hair Clipper

Om produktet

  • Med afstandskamme
  • Nem at håndtere
  • Ergonomisk design
  • Praktisklille størrelse
  • Lades fuldt op på 8 timer
  • Klipper ned til 03 mm.
  • Hurtig og præcis trimning
  • Professionel hårtrimmer
- 50%

Special Price 59900

Normalpris i "butikkerne" 119900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 29,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL HÅRTRIMMER

ER GP21 K Professional Hair Clipper fra Panasonic er en lillesmart hårtrimmerder giver en hurtig og præcis trimning. Den kraftige motor og de slidstærke blade gør det let at få en knivskarpflot finish. Panasonic ER GP21 K lades fuldt op på 8 timer og kan derefter køre 40 minutter uden strømtilslutning.

Panasonic ER GP21 K kommer i et ergonomisk design samt en praktisklille størrelseder gør den nem at arbejde med. Trimmeren er udstyret med en kraftig motorder har et højt omdrejningstal og holder en konstant fart for et præcist resultat. Der medfølger 2 afstandskamme på 3 og 6 mm.der gør det muligt at skabe et varieret look. Derudover indeholder hårtrimmeren et designerbladder kan lave smarte designs i håret. Trimmeren klipper uden afstandskamme ned til 03 mm. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestationsmøreolie og en rensebørste til vedligeholdelse.

FOR ET SKARPT LOOK

Ønsker du at få et præcistprofessionelt resultatnår du trimmer dit hårer ER GP21 K Professional Hair Clipper fra Panasonic perfekt til dig. Trimmeren giver dig de bedste muligheder for nemt og effektivt at få et flotprofessionelt look.

Indstil trimmehøjdeneller påfør den ønskede afstandskamog brug Panasonic ER GP21 K Professional til at trimme håret. Efter brug fjernes bladet og børstes ren for hårrester. Dryp lidt smøreolie på bladetog sæt det på trimmeren igen. Sæt maskinen i ladestationen i 8 timer for fuld opladning. Den lille lampe vil lysenår hårtrimmeren er fuldt opladt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER GP21 K Professional Hair Clipper

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.