LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Panasonic ER GP22 K Professional Hair Clipper

Om produktet

  • Professionel hårtrimmer
  • Hurtig og præcis trimning
  • Klipper ned til 0,3 mm.
  • Lades fuldt op på 8 timer
  • Praktisk, lille størrelse
  • Ergonomisk design
  • Nem at håndtere
  • Med afstandskamme
- 37%

Special Price 74900

Normalpris i "butikkerne" 119900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 37,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL HÅRTRIMMER

ER GP22 K Professional Hair Clipper fra Panasonic er en lille, smart hårtrimmer, der giver en hurtig og præcis trimning. Den kraftige motor og de slidstærke blade gør det let at få en knivskarp, flot finish. Panasonic ER GP22 K lades fuldt op på 8 timer og kan derefter køre 40 minutter uden strømtilslutning.

Panasonic ER GP22 K kommer i et ergonomisk design samt en praktisk, lille størrelse, der gør den nem at arbejde med. Trimmeren er udstyret med en kraftig motor, der har et højt omdrejningstal og holder en konstant fart for et præcist resultat. Der medfølger 2 afstandskamme på 3 og 6 mm., der gør det muligt at skabe et varieret look. Derudover indeholder hårtrimmeren et designerblad, der kan lave smarte designs i håret. Trimmeren klipper uden afstandskamme ned til 0,3 mm. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation, smøreolie og en rensebørste til vedligeholdelse.

FOR ET SKARPT LOOK

Ønsker du at få et præcist, professionelt resultat, når du trimmer dit hår, er ER GP22 K Professional Hair Clipper fra Panasonic perfekt til dig. Trimmeren giver dig de bedste muligheder for nemt og effektivt at få et flot, professionelt look.

Indstil trimmehøjden, eller påfør den ønskede afstandskam, og brug Panasonic ER GP22 K Professional til at trimme håret. Efter brug fjernes bladet og børstes ren for hårrester. Dryp lidt smøreolie på bladet, og sæt det på trimmeren igen. Sæt maskinen i ladestationen i 8 timer for fuld opladning. Den lille lampe vil lyse, når hårtrimmeren er fuldt opladt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER GP22 K Professional Hair Clipper

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.