LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Panasonic ER GY10 CM504 Trimmer

Om produktet

  • Multifunktionel trimmer
  • Til hår og skæg
  • Fire afstandskamme
  • Indbygget afstandsregulering
  • Med næse- og ørehårstrimmer
  • Vandresistent
- 10%

Special Price 62900

Normalpris i "butikkerne" 69900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 31,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MULTITRIMMER TIL HÅR OG SKÆG

Panasonic ER-GY10 CM504 er en professionel trimmer, der effektivt klipper, trimmer og ordner hår samt skæg. Trimmeren kommer med et komplet sæt af udstyr, såsom afstandskamme og en næse- og ørehårstrimmer, der gør det muligt at skabe et fuldendt og professionelt velsoigneret look. ER-GY10 CM504 indeholder et sæt med trimmeren ER-GY10CM og næsehårstrimmeren ER-GN30.

ER-GY10 indeholder en trimmer til hår og skæg samt en batteridrevet trimmer til næse-og ørehår. Hårtrimmeren trimmer med en længde på 0,5 mm og har en indbygget afstandsregulering med fem klippelængder på 3, 6, 9, 12 og 15 mm. Der medfølger derudover fire unikke afstandskamme: en til hår på 3-15 mm, en til overskæg på 3-15 mm, en til kropsbehåring på 0,5 mm og en til underarme på 0,5 mm. ER-GY10 Trimmer er desuden vandresistent, trådløs og batteridrevet. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation samt en rensebørste og smøreolie til vedligeholdelse af sættet.

DEN ULTIMATIVE TRIMMER

Vil du gerne have et velsoigneret og veltrimmet look fra top til tå, er Panasonic ER-GY10 CM504 den perfekte trimmer til dig. Med den smarte 6-i-1 trimmer kan du let trimme dit hår, ordne skægget eller afrette øre- og næsehår.

Indstil afstandsreguleringen, eller påfør den ønskede afstandskam, og trim håret med ER-GY10 CM504 fra Panasonic. Efter trimningen børstes hårene væk med rensebørsten, og trimmerhovedet skylles under rindende vand. Rengør hårtrimmeren ved at fjerne bladet, dryp det med lidt smøreolie, og sæt det på trimmeren igen. Placer trimmeren i ladestationen, hvor den skal lade i 12 timer for en driftstid på hele 50 minutter. Brug den medfølgende mini-trimmer til at ordne øre- eller næsehår, og rens den efterfølgende under rindende vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER GY10 CM504 Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.