LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Panasonic ER DGP72 Professional Hårtrimmer

Om produktet

  • Professionel hårtrimmer
  • Kraftfuld motor
  • Specialudviklede, slidstærke blade
  • Afstandsregulering
  • Trimmer ned til 0,8 mm.
  • Med 3 afstandskamme
- 64%

Special Price 124900

Normalpris i "butikkerne" 349500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 62,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionel hårtrimmer

OBS! Trimmeren (DGP72) erstatter Panasonic ER 1611 K Professional.

ER DGP72 Professional Hårtrimmer fra Panasonic er en professionel hårtrimmer med specialudviklede blade, der fanger og skærer alle hår. Trimmerens kraftige motor sikrer hele trimningen igennem en hurtig og præcis trimning, selv i kraftigt hår eller ved lavt batteri. ER DGP72 Professional Hårtrimmer kan bruges til både hår og skæg.

ER DGP72 Professional Hårtrimmer er udstyret med en stærk, lineær motor, der giver en præcis, jævn trimning, samt et batteri der holder i op til 50 minutter på en opladning. Trimmeren kommer med de nye slidstærke X-taper blade, der er belagt med titanium og diamantlignende kulstof, som sikrer, at alle hår indfanges og trimmes. Med den indbyggede afstandsregulering fra 0,8 mm til 2,0 mm og de tre vedlagte afstandskamme er det muligt at regulere hårlængden fra 0,8 mm til 15 mm. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation og strømforsyning.

For præcis trimning

Drømmer du om præcis trimning med en professionel finish, er ER DGP72 Professional Hårtrimmer fra Panasonic den perfekte hårtrimmer til dig. Med den slidstærke og kraftige hårtrimmer er du sikret et flot og knivskarpt resultat i alle hårtyper og længder.

Indstil afstandsreguleringen, eller påfør den ønskede afstandskam, og trim håret med Panasonic ER DGP72 Professional Hårtrimmer. Rengør hårtrimmeren ved at fjerne bladet, dryp det med lidt smøreolie, og sæt det på trimmeren igen. Placer trimmeren i ladestationen, hvor den skal lade i 1 time. Trimmeren kan anvendes både med og uden ledning.

OBS! Trimmeren erstatter Panasonic ER 1611 K Professional.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER DGP72 Professional Hårtrimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.