Panasonic ES-ED53-w Epilator

Om produktet

  • Vandresistent epilator
  • Svingbart dobbelt-hoved
  • To aftagelige hoveder
  • Indbygget LED-lys
  • To hastigheder
  • Skånsom mod huden
  • Med rejseetui

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 89900

Normalpris i "butikkerne" 99900

Optjen 44,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VANDRESISTENT EPILATOR

Panasonic ES-ED53-W er en epilator, der hurtigt og effektivt fjerner uønskede hår. Epilatoren kan bruges i badet og har et svingbart dobbelt-hoved, der letter hårfjerningen. ES-ED53-W Epilator kan bruges på ben, arme, i bikinilinjen og under armene.

ES-ED53-W Epilator bygger på Wet/Dry-teknologi, der gør den ideel til brug i badet. Maskinen er udstyret med et praktisk LED-lys samt to roterende skiver med 48 pincetter og to hastigheder, der efterlader huden helt glat. Det bevægelige epilatorhoved kan dreje i en 60˚ vinkel og tilføres flydende sæbe eller gel for en skånsom epilering. Der medfølger derudover to ekstra epilatorhoveder, der dækker et hvilket som helst hårfjerningsbehov. Pakken indeholder desuden en oplader, samt en smart rejsepose og kommer i et flot guldfarvet design.

EFFEKTIV OG SKÅNSOM EPILERING

Drømmer du om at få glatte og bløde ben, er ES-ED53-W Epilator fra Panasonic et musthave for dig. Den effektive epilator er skånsom mod huden samt modvirker tørhed og irritation – resultatet bliver velplejet og sund hud, der er fri for hår.

Anvend ES-ED53-W Epilator fra Panasonic på tør eller fugtig hud. Start med at skrubbe huden for at fjerne døde hudceller. Påfør det ønskede epilatorhoved, og put en lille mængde flydende sæbe eller gel på det for en skånsom epilering. Rengør epilatoren efter brug i rindende vand eller med rensebørsten, og sæt den til opladning i 1 time for fuld opladning, hvorefter epilatoren har en driftstid på 30 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ES-ED53-w Epilator

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.