Panasonic ES RT87 S503 Barbermaskine

Om produktet

  • Professionel barbermaskine
  • Til våd og tør barbering
  • Rustfri 3-blads system
  • Effektiv pre-shave
  • Praktisk rensestation
  • Buede stålblade
  • Genopladelig
- 10%

Special Price 116900

Normalpris i "butikkerne" 129900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 58,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL BARBERMASKINE

Panasonic ES-RT87-S503 er en barbermaskine med et fleksibelt og drejeligt shaverhoved samt slidstærke stålblade. Det smarte 3-blads system afkorter skægstubbene samt skærer hårene ved roden for en helt glat og tæt barbering samt en effektiv pre-shave. ES-RT87-S Barbermaskine kan bruges til alle hudtyper, selv sart hud.

ES-RT87-S Barbermaskine er baseret på Wet/Dry-teknologi og er derfor vandresistent, hvilket gør den ideel til brug i badet samt let at rengøre. Shaverhovedet har to ydre skæreblade og en central skærekniv, der alle skærer med en præcis 45˚ vinkel for en tæt barbering. De buede og allergivenlige multifit-blade gør det muligt at komme helt tæt på huden og få en glat barbering over hele ansigtet. ES-RT87-S Barbermaskine har en integreret pop-up trimmer til pre-shave samt en indbygget 3-trins LED-indikator, der viser batteritid og opladningsstatus. Pakken indeholder desuden rengøringsmiddel og rensebørste samt en fuldautomatisk lade- og rensestation, der effektivt holder shaveren ren.

FOR EN OPTIMAL PRE-SHAVE OG TÆT BARBERING

Ønsker du at få en glat barbering med et jævnt og professionelt resultat, er Panasonic ES-RT87-S503 ideel for dig. Det fleksible og bevægelige shaverhoved giver en helt tæt barbering og med den smarte rensestation er barbermaskinen let at rengøre efter brug.

Trim skægget med pop-up trimmeren ES-RT87-S503 fra Panasonic for en effektiv pre-shave. Placér barbermaskinen på en 90˚ vinkel fra huden, og bevæg den frem og tilbage i skæggets retning. Hæld vand og rengøringsmiddel i rensestationen, og stil barbermaskinen til ladning i 1 time for fuld opladning, hvorefter den har en driftstid på hele 54 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ES RT87 S503 Barbermaskine

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.