Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Panasonic ES WS24 P503 Epilator

Om produktet

  • Effektiv epilator
  • Fjerner uønskede hår
  • Nem og hurtig epilering
  • For et fejlfrit resultat
  • Tilbehør til shavehoved
  • Med 24 pincetter
  • Flot, lyserød farve
  • Til tør epilering

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 53900

Normalpris i "butikkerne" 59900

Optjen 53,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV EPILATOR

ES-WS24-P503 Epilator fra Panasonic er en epilator, der skånsomt, men effektiv, fjerner uønskede hår. Epilatoren indfanger selv de mest genstridige småhår ved rødderne, og resultatet er ultraglat og silkeblød hud hud. ES-WS24-P503 Epilator er beregnet til brug på alle kropsområder og anvendes desuden til tør epilering.

Panasonic ES-WS24-P503 Epilator er udstyret med en roterende epilatorskive med 24 pincetter, der sikrer en effektiv fjernelse af uønskede hår. Epilatoren bygger på den nyeste teknologi og er desuden udstyret med hudbeskytter, der giver en skånsom og smertefri epilering. ES-WS24 har 2 hastighedsindstillinger og kommer med 4 typer af tilbehør til barberingshovedet.

FOR ET FULDENDT LOOK

Ønsker du at have et fuldendt look fra top til tå, er ES-WS24-P503 Epilator fra Panasonic et absolut musthave for dig. Den smarte trimmer fjerner effektivt uønskede hår fra alle kropsområder, og du efterlades med et silkeblødt og fejlfrit look.

Anvend Panasonic ES-WS24-P503 på tør hud. Start med at skrubbe huden for at fjerne døde hudceller og urenheder fra hudens overflade. Påfør derefter en lille mængde sæbe eller barbergel på det ønskede område for en skånsom epilering. Rengør epilatoren efter brug for det bedst mulige resultat – hver gang.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ES WS24 P503 Epilator

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik