Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Perspirex Comfort Antiperspirant Roll-On 20 ml.

Om produktet

  • Antiperspirant deodorant
  • Fjerner effektivt svedlugt
  • Holder op til 5 dage
  • Til mænd og kvinder
  • Fri for parfume og parabener
  • Velegnet til sart hud
  • Duftfri formel
Spar 5%

Special Price 9400

Normalpris i "butikkerne" 9900

(Fra 8118 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV ANTIPERSPIRANT DEODORANT

Perspirex Comfort Antiperspirant Roll-On er en antiperspirant deodorant, der effektivt fjerner svedlugt. Deodoranten nedsætter svedproduktionen med op til 65% i op til 5 dage efter påføring og reducerer desuden hudirritation. Comfort Antiperspirant Roll-On er uden duft samt kan anvendes af både kvinder og mænd. Deodoranten er velegnet til sensitiv hud.

Comfort Antiperspirant Roll-On fra Perspirex er baseret på en patenteret og skånsom formel indeholdende virksomme stoffer, der effektivt hæmmer produktionen af sved samt minimerer lugtgener. Derudover indeholder deodoranten castor-olie, der har en beskyttende samt blødgørende effekt på huden. Perspirex er desuden fri for parfume og parabener.

BLIV SVEDLUGTEN KVIT

Ønsker du at reducere gener i forbindelse med armsved, er Perspirex Comfort Antiperspirant Roll-On din ultimative løsning. Den antiperspirante deodorant minimerer virkningsfuldt svedlugt, så du kan gå dagen i møde med en sikker og frisk fornemmelse.

Comfort Antiperspirant Roll-On skal anvendes på helt tør hud uden sår og rifter. Ryst deodoranten godt inden brug, og påfør den om aftenen, inden du går i seng. Lad derefter Perspirex roll-on tørre helt. Skyl deodorantren af med vand og sæbe om morgenen, og anvend eventuelt en parfumeret deo efter badet, hvis du ønsker duft. Perspirex Comfort Antiperspirant Roll-On bør anvendes hver aften, indtil du har opnået den ønskede effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Perspirex
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Perspirex Comfort Antiperspirant Roll-On 20 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.