Nish Man Hair Removal Wax 500 g.

Om produktet

  • Hårfjerningsvoks
  • Langvarig glathed
  • Krop, ansigt, bikinilinje
  • Effektiv fjernelse
  • Fri for parabener
  • Silkeblød finish
Spar 28%

Special Price 4900

Normalpris i "butikkerne" 6900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV HÅRFJERNINGSVOKS

Hair Removal Wax fra Nish Man er en hårfjerningsvoks, der giver langvarig glathed til huden. Voksen kan anvendes på kroppen, i ansigtet og bikinilinjen, hvor den nemt fjerner alle hår - selv de helt korte og genstridige strå. Huden efterlades med en fantastisk blødhed, der varer længe.

Nish Man Hair Removal Wax er beriget med paraffin, der giver en effektiv fjernelse af små såvel som lange hår på krop, ben, i ansigtet samt i bikinilinjen. Derudover indeholder voksen olie, der har en blødgørende virkning på huden. Hair Removal Wax er desuden fri for parabener.

FOR EN ULTRA-GLAT FINISH

Ønsker du en effektiv hårfjerning af uønskede hår, er Hair Removal Wax fra Nish Man lige noget for dig. Hårfjerningsvoksen sikrer dig ultraglat hud samt en silkeblød finish, så du slipper for konstant brug af skraber.

Trin 1: Start med at sikre dig, at området, hvor du ønsker at påføre voksen, er både tørt og rent. Trin 2: Varm en passende mængde voks op til 90 grader i din wax heater. Trin 3: Vent til voksen har den rette temperatur. Trin 4: Drys gerne området, som du vil fjerne hår fra med pudder og massér det ind i huden. Dette vil beskytte huden, samt mindske smerten, da voksen ikke klistrer så meget fast til huden. Trin 5: Påfør hårfjerningsvoksen på de ønskede områder på huden i hårstråenes groretning ved hjælp af en spatel, og lad voksen tørre. Trin 6: Træk til sidst voksen af i en hurtig bevægelse.

OBS! Vi anbefaler, at du læser instrukserne på produktet grundigt inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nish Man
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nish Man Hair Removal Wax 500 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.