Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Piz Buin 1 Day Long Lotion SPF 15 100 ml.

Om produktet

  • Mellem solbeskyttelse
  • Faktor 15
  • Beskytter i op til 6 timer
  • Tilfører fugt
  • Uden parabener
  • Ikke-klistrende formel
  • Nem at fordele
  • Forhindrer ældning af huden

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 60%

Special Price 5100

Normalpris i "butikkerne" 12900

Optjen 2,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mellem solbeskyttelse

1 Day Long Lotion SPF15 fra Piz Buin er en solcreme, der har en mellem beskyttelse. Solcremen beskytter både mod UVA og UVB stråler med en faktor 15 i op til 6 timer. Cremen tilfører masser af fugt til huden og modvirker ældning samt efterlader huden blød og smidig. 1 Day Long Lotion hverken klistrer eller fedter.

1 Day Long Lotion SPF15 fra Piz Buin er baseret på en ikke-klistrende formel, der er nem at fordele på kroppen. Solcremen er beriget med antioxidanterne vitamin E og Feverfew PFE plante ekstrakt, der forhindrer ældning af huden, lindrer rødme og gør huden mere modstandsdygtig over for solen. Antioxidanter tilfører yderligere masser af fugt til huden, så huden efterlades silkeblød og lækker. Solcremen indeholder UV-filtre, der beskytter bredspektret mod UVA og UVB stråler. 1 Day Long Lotion SPF15 er dermatologisk testet. 1 Day Long Lotion SPF15 er desuden fri for parabener.

For fugt og beskyttelse i én

Trænger din hud til et boost med fugt, samtidigt med at den skal beskyttes optimalt mod solen i 6 timer, så er 1 Day Long Lotion SPF15 fra Piz Buin det perfekte valg for dig. Den skønne solcreme efterlader din hud blød og smidig, samt forhindrer solens stråler i at ælde din hud.

Påfør et jævnt lag Piz Buin 1 Day Long Lotion SPF15 på huden om morgenen, før du bevæger dig ud i solen. Solcremen skal fordeles på en ren og tør hud. Gentag efter badning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Piz Buin
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Piz Buin 1 Day Long Lotion SPF 15 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.