Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Piz Buin Instant Glow Spray SPF 15 150 ml.

Om produktet

  • Mellem solbeskyttelse
  • Faktor 15 på spray
  • Med gylden shimmer
  • Tilfører fugt
  • Uden parabener
  • Fedter ikke
  • Giver glød og glans
14900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mellem solbeskyttelse med shimmer

Instant Glow Spray SPF15 fra Piz Buin er en mellem solbeskyttelse med en smuk sommer shimmer. Solcremen beskytter både mod UVA og UVB stråler med en faktor 15. Solcremen absorberes hurtigt uden at føles klistret eller fedtet. Instant Glow Spray SPF15 tilfører fugt til huden og efterlader huden blød og med en gylden glans og glød. Sprayen er ikke en selvbruner.

Instant Glow Spray SPF15 fra Piz Buin er baseret på en hurtigabsorberende formelder har en fugtgivende effekt. Solcremen indeholder UV-filtreder beskytter bredspektret mod UVA og UVB strålerog som forhindrer skader på huden. Solcremen er beriget med et orange pigmentder kommer fra planter og frugter. Pigmentet giver huden en øjeblikkelig smuk hudtone med et sundt udseende. Cremen indeholder yderligere karamelder ligeledes giver en pænnaturlig hudtone. Sidst men ikke mindst indeholder solcremen lysreflekterende perler med en gylden refleksionsfarve. Lyset genspejles på hvert pigmentlaghvilket giver en intens refleksion. Kombinationen af de tre giver en smuksubtil gylden farve med en øjeblikkelig glødder giver huden et smuktnaturligt udseende. Den naturlige farve kan nemt skylles af med vand og sæbe. Instant Glow Spray SPF15 har en spray-funktionder kan spraye fra alle vinklerhvilket sikrer en jævn dækning. Instant Glow Spray SPF15 er desuden fri for parabener.

Beskyttelse og glød i én

Drømmer du om en glødende hudder lyser op med en smuk gylden shimmerså er Instant Glow Spray SPF15 fra Piz Buin lige noget for dig. Solcremen beskytter dig mod solens UVA og UVB strålermens din hud får et naturligtsundt udseende.

Påfør et jævnt lag Piz Buin Instant Glow Spray SPF15 på huden om morgenenfør du bevæger dig ud i solen. Solcremen skal fordeles på en ren og tør hud. Gentag efter behov. Spray ikke direkte i ansigtetmen spray på hænderne først og påfør dernæst på ansigtet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Piz Buin
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Piz Buin Instant Glow Spray SPF 15 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.