Poo-Pourri Royal Flush 118 ml.

Om produktet

  • Forfriskende toiletspray
  • Eukalyptus/pebermynte
  • Velduftende toiletbesøg
  • Passer perfekt i tasken
  • 100% naturlig
  • Fri for farlig kemi
  • Rækker til 200+ gange

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 10300

Normalpris i "butikkerne" 12900

(Fra 9030 /stk)
Optjen 5,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PEBERMYNTE TOILETSPRAY

Poo-Pourri Royal Flush Toilet Spray er en effektiv lugtfjerner, der sikrer et velduftende toiletbesøg hver eneste gang. Toiletsprayen kombinerer eukalyptus og pebermynte, der tilsammen giver en forfriskende duft, der fjerner ethvert spor af toiletbesøget.

Poo-Pourri Royal Flush er baseret på 100% naturlige ingredienser, der efterlader toilettet med en fantastisk duft til den næste i køen. Pebermynte og eukalyptus sikrer en frisk duft, der modvirker et ildelugtende toilet. Toiletsprayen kommer desuden i en fin flaske, der passer perfekt ind på ethvert badeværelse. Poo-Pourri er produceret med hensyn til miljøet og er fri for farlig kemi. En flaske rækker til 200+ toiletbesøg.

EFTERLAD ET VELDUFTENDE TOILET

Ønsker du at gøre dit toiletbesøg til din hemmelighed, er Royal Flush fra Poo-Pourri din perfekte løsning. Poo-Pourri er den ultimative lugtfjerner til toilettet, så du slipper for pinlige lugtgener - uanset hvor du er.

Med Poo-Pourri flasken i tasken er du altid duftende, og toiletsprayen er super nem at anvende både før eller efter et toiletbesøg. Ryst flasken, og spray 4-6 gange i vandoverfladen på toilettet, inden du lader naturen gå sin gang. Modtager du derimod et ildelugtende toilet, kan du blot spraye et par gange højt i luften og vupti, en fæl oplevelse bliver til en rar oplevelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Poo-Pourri
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Poo-Pourri Royal Flush 118 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.