LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Poo-Pourri Royal Flush 59 ml.

Om produktet

  • Forfriskende toiletspray
  • Eukalyptus/pebermynte
  • Velduftende toiletbesøg
  • Passer perfekt i tasken
  • 100% naturlig
  • Fri for farlig kemi
  • Rækker til 50+ gange
- 40%

Special Price 7100

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PEBERMYNTE TOILETSPRAY

Poo-Pourri Royal Flush Toilet Spray er en effektiv lugtfjernerder sikrer et velduftende toiletbesøg hver eneste gang. Toiletsprayen kombinerer eukalyptus og pebermynteder tilsammen giver en forfriskende duftder fjerner ethvert spor af toiletbesøget.

Poo-Pourri Royal Flush er baseret på 100% naturlige ingredienserder efterlader toilettet med en fantastisk duft til den næste i køen. Pebermynte og eukalyptus sikrer en frisk duftder modvirker et ildelugtende toilet. Toiletsprayen kommer desuden i en praktisk lille flaskeder er nem at have med i tasken. Poo-Pourri er produceret med hensyn til miljøet og er fri for farlig kemi. En flaske rækker til 50+ toiletbesøg.

EFTERLAD ET VELDUFTENDE TOILET

Ønsker du at gøre dit toiletbesøg til din hemmeligheder Royal Flush fra Poo-Pourri din perfekte løsning. Poo-Pourri er den ultimative lugtfjerner til toilettetså du slipper for pinlige lugtgener - uanset hvor du er.

Med Poo-Pourri flasken i tasken er du altid duftendeog toiletsprayen er super nem at anvende både før eller efter et toiletbesøg. Ryst flaskenog spray 4-6 gange i vandoverfladen på toilettetinden du lader naturen gå sin gang. Modtager du derimod et ildelugtende toiletkan du blot spraye et par gange højt i luften og vuptien fæl oplevelse bliver til en rar oplevelse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Poo-Pourri
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Poo-Pourri Royal Flush 59 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.