Pudderdåserne Alt I En Sæbe 500 ml.

Om produktet

  • Multifunktionel sæbe
  • Til både ansigt, krop og hænder
  • Mild formel
  • Renser skånsomt huden
  • Parfumefri
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Til både børn og voksne

Få en mail når varen kommer på lager igen

9500
(Fra 7600 /stk)
Optjen 4,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild, multifunktionel sæbe

Alt I En Sæbe fra Pudderdåserne er en effektiv multi-sæbe, der vasker huden fri for snavs og urenheder. Sæben kan bruges til både krop, ansigt, at fjerne makeup, vaske hænderne - uanset hvor, så efterlades huden med en ren og frisk fornemmelse. Alt I En Sæbe fra Pudderdåserne kan bruges til alle hudtyper og af både børn og voksne.

Pudderdåserne Alt I En Sæbe er baseret på en formel med få, helt milde ingredienser, der nænsomt renser huden uden at svie eller udtørre. Alt I En Sæbe fra Pudderdåserne er desuden parfumefri og kommer i en flot flakon med en praktisk pumpe, som kan stå ved håndvasken så vel som i brusenichen.

For en ren følelse

Ønsker du en blid sæbe, der kan bruges til flere behov, er Pudderdåserne Alt I En Sæbe det perfekte match til dig. Den skønne sæbe vasker uden problemer både ansigt og krop, så du efterlades med et behageligt, rent og friskt resultat.

Anvend Alt I En Sæbe fra Pudderdåserne til at vaske dine hænder, dit ansigt eller din krop, som du ønsker. Pump en passende mængde sæbe ud i håndfladen, skum huden ind i sæben og skyl herefter med vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Pudderdåserne
Ingredienser

Aqua, Cocamidopropyl Hydroxtsultaine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pudderdåserne Alt I En Sæbe 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.