Pudderdåserne Sololie SPF30 150 ml.

Om produktet

  • Sololie med SPF30
  • Til både ansigt og krop
  • Vandfast formel
  • UVA og UVB beskyttelse
  • Parfumefri
  • Nærende og blødgørende olier
  • Til både børn og voksne
19900
(Fra 15920 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Vandfast solbeskyttende olie

Sololie SPF30 fra Pudderdåserne er en vandfast og transparent olie med solfaktor 30, der beskytter huden mod solens skadelige stråler. Sololien er til både ansigt og krop, og olien trænger hurtigt ind i huden uden at fedte eller føles klistret. Sololie SPF30 fra Pudderdåserne virker samtidig nærende og blødgørende, og kan bruges til både børn og voksne samt alle hudtyper.

Pudderdåserne Sololie SPF30 indeholder 4 solfiltre, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Sololien er beriget med nærende E-vitamin og olier, der gør huden smidig og beskytter huden mod at tørre ud. Sololien er derfor produceret helt uden sprit, da det kan virke udtørrende på huden. Sololie SPF30 fra Pudderdåserne er desuden parfumefri og kommer som en praktisk og hygiejnisk spray, der gør det let at dosere den rette mængde sololie.

BESKYT DIN HUD I SOLEN

Ønsker du en blød og velplejet hud, der samtidig er beskyttet mod solen, er Pudderdåserne Sololie SPF30 det oplagte valg til dig. Den effektive sololie giver din hud næring og sørger for, at din hud efterlades silkeblød og velfugtet med en effektiv solbeskyttelse.

Spray en passende mængde Sololie SPF30 fra Pudderdåserne på kroppen eller ud i hænderne, og massér olien godt ind i huden. Olien kan bruges på både kroppen og i ansigtet. Genpåfør i løbet af dagen efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Pudderdåserne
Ingredienser

Coco-Caprylate/Caprate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Ethyhexyl Triazone, Tocopherol Acetate.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pudderdåserne Sololie SPF30 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.