Raunsborg Body Scrub 30 ml.

Om produktet

  • Blødgørende body scrub
  • Fjerner snavs og døde hudceller
  • Efterlader dig med en glat og blød fornemmelse
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Fri for parabener
  • Rejsestørrelse

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 3600

Normalpris i "butikkerne" 4000

(Fra 3000 /stk)
Optjen 1,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLØDGØRENDE BODYSCRUB

Raunsborg Body Scrub er en fantastiskblødgørende og eksfolierende gelder øjeblikket fjerner snavs og døde hudceller. Denne gel fra Raunsborg Nordic beroliger og genopbygger huden. Raunsborg Body Scrub stimulerer cellefornyelsenog efterlader huden med en mere glat og blød fornemmelse. Raunsborg Body Scrub er velegnet til alle hudtyper.

Raunsborg Nordic Body Scrub har en frisk duft af rabarber og solbær. Body scrubben fra Raunsborg Nordic indeholder græskarkerner der forstærker skrubbe effekteneffektivt fjerner de døde hudceller og efterlader huden frisk og blød. Ekstrakter af morgenfrue beroliger og genopbygger hudens balancemens rapsolie sikrer naturlig og blødgørende pleje. Den fantastiske scrub fra Raunsborg Nordic kan benyttes af alle hudtyperog er fri for parabener. Rausnborg Body Scrub er i en praktik rejsestørrelseså den er nem at have mednår du er på farten.

FOR EKSTRA PLEJE

Trænger din hud til ekstra plejeså er Raunsborg Nordic Body Scrubdet perfekte valg for dig. Body Scrub fra Raunsborg Nordic er en super lækker effektiv gel til digder trænger til lidt ekstra pleje og velvære i en travl og hektisk hverdag.

Gør huden fugtig og massér kroppen med bodyscrubben i bløde og cirkulære bevægelser. Skyld afslutningsvis bodyscrubben afog nyd din fornyet og silkebløde hud. Raunsborg Nordic Scrub kan anvendes 1-2 gange om ugen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Body Scrub 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.