Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Raunsborg Face Scrub 100 ml.

Om produktet

  • Effektiv og blødgørende Face Scrub
  • Fjerner døde hudceller og urenheder
  • Beroligende effekt på huden
  • Frisk duft
  • Fri for parabener
14995
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV OG BLØDGØRENDE ANSIGTSSCRUB

Raunsborg Face Scrub er en effektiv og blødgørende scrub til ansigtet. Denne eksfolierende ansigtsscrub fra Rausnborg Nordic fjerner forsigtigt og skånsomt døde hudceller og urenheder. Facescrubben fra Raunsborg Nordic har derudover en lækker beroligende effekt på huden. Facescrubben har en frisk duft af birk.

Raunsborg Face Scrub er beriget med ekstrakter af birkebark der både styrker og opstrammer huden, samt stimulerer cellefornyelsen. Face Scrub fra Raunsborg er en vidunderlig skrub der giver en forfriskende og silkeblød fornemmelse, der efterlader huden med en fornyet og ungdommelig glød.

FOR EKSTRA PLEJE

Trænger din hud til ekstra pleje, så er Raunsborg Nordic Face Scrub, det perfekte valg for dig. Face Scrub fra Raunsborg Nordic er en super lækker effektiv gel til dig, der trænger til lidt ekstra pleje og velvære i en travl og hektisk hverdag.

Fugt ansigtet og hals i lunkent vand, fordel derefter Face Scrub i ansigtets T-zone og massér huden i pågældende område. Skrub derefter blidt med bløde bevægelser på kinderne. Skyld til slut skrubbemasken af med lunket vand, og vi anbefaler at man derefter renser huden med Raunsborg Nordic Face Wash. Face Scrub fra Raunsborg Nordic kan anvendes 1-3 gange om ugen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Face Scrub 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.