KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Raunsborg Face Wash 15 ml.

Om produktet

  • Mild ansigtsrens
  • Skånsom og effektiv
  • Fjerner snavs og urenheder
  • Rejsestørrelse
  • Fri for parabener
  • Opstrammende effekt

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 2600

Normalpris i "butikkerne" 2900

(Fra 2175 /stk)
Optjen 1,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EN EFFEKTIV ANSIGTSRENS

Raunsborg Nordic Face Wash er en mild, skånsom og effektiv ansigtsrens, der har en blød, behagelig og skummende konsistens på huden. Denne dybdegående rens fjerner både makeup, snavs og urenheder – uden hverken at irritere eller udtørre huden. Face Wash fra Raunsborg Nordic går ind og nærer og fugter huden, så huden efterlades med en velplejet og blød finish. Ansigtsrensen er velegnet til alle hudtyper.

Face Wash fra Raunsborg Nordic er beriget med ekstrakter fra hydrerende birkebark, der lindrer og beroliger huden. Derudover er denne Face Wash også beriget med troldhassel, der har en opstrammende effekt, og efterlader huden med en ren, blød og nyvasket fornemmelse. Desuden er Face Wash fra Raunsborg Nordic fri for parabener. Den effektive ansigtsrens kommer i en praktisk rejsestørrelse på 15 ml. så den er nem at have med i kufferten.

FOR REN OG VELPLEJET HUd

Ønsker du en effektiv og skånsom ansigtsrens der efterlader dig med en ren, blød og nyvasket fornemmelse så er Face Wash fra Raunsborg Nordic det perfekte valg for dig. Ansigtsrensen sørger for at din hud bliver helt ren, samt får den nødvendige fugt og pleje.

Påfør en passende mængde Face Wash fra Raunsborg Nordic på huden i dit ansigt og på halsen. Massér ansigts rensen godt ind i huden, og skyld derefter med varmt vand. Vi anbefaler at man afslutter med Raunsborg Nordic dag-eller natcreme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Face Wash 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.