KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Raunsborg Night Cream 50 ml.

Om produktet

  • Blødgørende natcreme
  • Genopbyggende og nærende
  • Virker opstrammende
  • Udsætter naturlige ældningstegn
  • Fri for parabener
33995
(Fra 25496 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 16,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLØDGØRENDE NATCREME

Raunsborg Nordic Night Cream er en hurtigt absorberende og blødgørende natcremeder holder huden frisk og smidig hele dagen. Night Cream fra Raunsborg Nordic går effektivt ind og opstrammer hudensamt forbedrer hudens elasticitet. Raunsborg Nordic Night Cream er en genopbyggende og nærende ansigtscreme med frisk duft af kamille og havtorn. Tilfører huden ekstra fugt om nattenhvor huden har ro til at rekonstruere.

Raunsborg Nordic Night Cream er beriget med ekstrakter fra brændenælden der virker opstrammende og forbedrer hudens elasticitetmens peptider medvirker til at udjævne fine linjer. Natcremen hjælper med at udsætte hudens naturlige ældningstegn og giver en frisk og sund hud. Desuden er Raunsborg Nordic Night Cream fri for parabener.

MODVIRKER TEGN PÅ ÆLDNING

Ønsker du en natcreme der medvirker til at udjævne fine linjerog udsætter hudens naturlige ældningstegn så er Raunsborg Nordic Night Cream den rette løsning. Den opstrammende creme behandler din hud i løbet af nattenså du vågner op til et velplejet look.

Påfør en passende mængde Night Cream fra Raunsborg Nordic på ny renset hud. Anvend cremen om aftenenog massér den godt ind i huden i ansigtet og på halsen. Vi anbefaler du renser huden med Face Wash eller Face Scrub fra Raunsborg Nordic inden du anvender Night Cream fra Raunsborg Nordic.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Night Cream 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.