KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Raunsborg Man Face Gel 80 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende ansigtsgel
  • Tilfører ultimativ næring
  • Virker blødgørende
  • Genopfrisker huden
  • Fri for parabener
27995
(Fra 20996 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE ANSIGTSGEL

Raunsborg Man Face Gel er en ansigtsgel til mænd, der også kan fungere om aftershave balm. Denne Facegel fra Raunsborg er en let og fugtgivende ansigtsgel, der dufter friskt og maskulint af den vilde, danske natur. Ansigtsgelen trænger hurtigt ind i huden, uden at virke fedtende.

Raunsborg Man Face Gel er beriget med aktive ingredienser fra havskum, der genopbygger og beroliger huden, mens ekstrakter fra blæretang virker opfriskende og blødgørende. Facegel er beriget med ekstrakter fra hyaluronsyre, der plejer hudens egen fugtbalance og efterlader huden blød og smidig. Ansigtsgelen fra Raunsborg er desuden fri for parabener.

FOR EN BLØD OG SMIDIG HUD

Så trænger din hud til lidt ekstra pleje, så er Raunsborg Man Face Gel det perfekte valg for dig. Den fugtgivende ansigtsgel virker opfriskende og blødgørende på din hud, og efterlader huden blød og smidig hele dagen.

Påfør en passende mængde Raunsborg Man Face Gel på ren hud i ansigtet morgen og/eller aften. Masser geléen godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Ansigtsgelen kan med fordel anvendes efter barbering.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Man Face Gel 80 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.