Raunsborg 2-in-1 Eye Gel Serum 15ml.

Om produktet

  • Opstrammende øjengel
  • Tilfører fugt til huden
  • Reducerer fine linjer
  • Fri for parabener
  • Velegnet til alle hudtyper
25595
(Fra 19196 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 12,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

OPSTRAMMENDE ØJENGEL

Raunsborg 2-in 1 Eye Gel Serum er en kombineret øjengelder er velegnet til alle hudtyper. Øjencremen fra Raunsborg har en opstrammende effektsamt reducerer fine linjer omkring øjnene. Raunsborg 2-in 1 Eye Gel Serum giver øjenområdet den ultimative pleje til huden omkring øjnene.

Raunsborg 2-in 1 Eye Gel er er beriget med en unik sammensætning af dybdevirkende planteekstrakterder tilfører en masse mineraler og vitaminer til hudensamt beskytter øjenområdet med frie radikaler. Derudover indeholder øjengelen ærte-og hvedeekstrakter samt ekstrakt fra agurktilfører huden en masse fugt og hjælper på trætte og hævede øjne. Desuden er Raunsborg 2-in 1 Eye Gel Serum fri for parabener.

FOR ET FRISKT LOOK

Så ønsker du et friskt looksamt en øjencreme der giver ultimativ pleje til huden omkring øjneneså er Raunsborg 2-in 1 Eye Gel Serum det perfekte valg for dig. Øjencremen har en opstrammende effektog hjælper med at udglatte de små fine linjer.

Påfør en generøs mængde Raunsborg 2-in 1 Eye Gel Serum på ren hud omkring øjnene. Massér cremen blidt ind i huden med fingerspidserneindtil den absorberes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg 2-in-1 Eye Gel Serum 15ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.