Raunsborg Nordic Hand Creme 200 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende håndcreme
  • Tilfører pleje og næring
  • Beskytter hænderne
  • Silkeblødt resultat
  • Fri for parabener
  • Velegnet alle hudtyper
20995
(Fra 15746 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE HÅNDCREME

Raunsborg Nordic Hand Cream er en unik og velduftende håndcreme, der hjælper med at genoprette hudens fugtbalance. Håndcremen har en frisk naturlig duft af birk, hvilket giver en frisk og ren fornemmelse. Raunsborg Nordic Handcreme både nærer og plejer hænderne i dybden, og efterlader hænderne silkebløde. Håndcremen er velegnet til alle hudtyper, også de mere sensitive.

Raunborg Hand Creme er beriget med ekstrakter fra lind og vegetabilsk squalane, der tilfører fugt til hænderne, og har en beskyttende virkning. Cremen absorberes hurtigt i huden, så den ikke kommer til at virke fedtende, og efterlader hænderne med en lækker og ren fornemmelse. Desuden er Raunsborg Handcreme fri for parabener.

FOR SILKEBLØDE HÆNDER

Ønsker du silkebløde og velplejede hænder, er håndcremen fra Raunsborg et musthave for dig. Den skønne håndcreme tilfører masser af fugt og pleje til dine hænder, der efterlades med en sund og babyblød finish.

Tag en passende mængde Raunsborg Nordic Handcreme mellem håndfladerne, og massér cremen godt ind i huden. Genpåfør i løbet af dagen efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Nordic Hand Creme 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.