KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Raunsborg Sensitive Face Wash Parfumefri 100 ml.

Om produktet

  • Parfumefri ansigtsrens
  • Skånsom og effektiv
  • Fjerner snavs og urenheder
  • Opstrammende effekt
  • Fri for parabener
  • Velegnet til sensitiv hud
12595
(Fra 9446 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM ANSIGTSRENS

Raunsborg Sensitive Face Wash er en mildskånsom og parfumefri ansigtsrens. Ansigts rensen har en blødbehagelig og skummende konsistens på huden. Denne skånsomme ansigts rens fjerner både makeupsnavs og urenheder samtidig med at den går ind og nærer og fugter huden. Raunsborg Sensitive Face Wash er velegnet til sensitiv hud.

Sensitive Face Wash fra Raunsborg er beriget med ekstrakter fra hydrerende birkebarkder lindrer og beroliger huden. Derudover er denne ansigtsrens også beriget med troldhasselder har en opstrammende effekt. En fantastisk og effektiv ansigtsrens der efterlader huden med en renblød og nyvasket fornemmelse. Desuden er ansigts rensen fra Raunsborg fri for parfume og parabener.

FOR EN REN OG VELPLEJET HUD

Ønsker du en effektiv og skånsom ansigtsrens der efterlader dig med en renblød og nyvasket fornemmelse så er Sensitive Face Wash fra Raunsborg det helt rigtige valg for dig. Ansigtsrensen sørger for at din hud bliver helt rensamt får den nødvendige fugt og pleje.

Påfør en passende mængde Sensitive Face Wash fra Raunsborg på huden i dit ansigt og på halsen. Massér ansigts rensen godt ind i hudenog skyl derefter med varmt vand. Vi anbefaler atman afslutter med Raunsborg Nordic dag-eller natcreme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Sensitive Face Wash Parfumefri 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.