Raunsborg Sensitive Hand Cream Parfumefri 100 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende håndcreme
  • Parfumefri
  • Til sart eller sensitiv hud
  • Efterlader hænderne velplejet
  • Fri for parabener
12595
(Fra 9446 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE HÅNDCREME

Raunsborg Hand Cream Sensistive Skin er en utrolig blødgørende, og parfumefri håndcreme til dig med sart eller sensitiv hud. Håndcremen trænger hurtigt ind i huden, og efterlader hænderne velplejet, uden at virke fedtet. Håndcremen fra Raunsborg er en fugtighedsgivende håndcreme, der har en helende effekt, der sørger for at holde hænderne næret, velplejet og silkebløde.

Raunsborg Hand Cream Sensitive Skin er beriget med lindeekstrakter, vegetabilsk squalane og aloe vera, der tilsammen har en beroligende og anti-inflammatorisk virkning på hænderne. Derudover indeholder håndcremen agurke ekstrakter, der tilfører huden vitaminer og mineraler. Desuden er håndcremen fra Raunsborg fri for parabener.

FOR SILKEBLØDE HÆNDER

Ønsker du silkebløde og velplejede hænder, er håndcremen fra Raunsborg et musthave for dig. Den skønne håndcreme tilfører masser af fugt og pleje til dine hænder, der efterlades med en sund og babyblød finish.

Tag en passende mængde Raunsborg Sensitive Hand Cream mellem håndfladerne, og massér godt ind. Genpåfør i løbet af dagen efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Sensitive Hand Cream Parfumefri 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.