Spar op til 71% på 15 brands - Shop her

Raunsborg Skin Tonic 200 ml.

Om produktet

  • Effektiv skintonic
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Fjerner makeup og urenheder
  • Plejer og opfrisker huden
  • Frisk duft af birk
  • Fri for parabener
17595
(Fra 13196 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

effektiv skintonic

Raunsborg Nordic Skin Tonic er en utrolig lækker skin tonic der er velegnet til alle hudtyper. Den er alkoholfri, så den irriterer derfor ikke huden. Skin Tonic fra Raunsborg Nordic fjerner effektivt makeup og andre urenheder fra huden. Skin Tonic fra Raunsborg Nordic har en frisk duft af birk.

Raunsborg Nordic Skin Tonic indeholder aktive ingredienser fra sukkerroen der tilfører fugt, mens hyldeblomst og birkebark beroliger, plejer og opfrisker huden. Ekstrakter af troldhassel og tranebær virker opstrammende og har en antibakteriel virkning. Desuden er Raunsborg Nordic Skin Tonic fri for parabener. Den effektive skintonic fra Raunsborg Nordic kommer i en praktisk rejsestørrelse på 15 ml. så den er nem at have med i kufferten.

FOR EN FRISK OG REN HUD

Trænger din hud til ekstra forkælelse så din hud bliver mere frisk og ren, så er Raunsborg Nordic Skin Tonic det perfekte valg for dig. Skin Tonic fra Raunsborg Nordic vil sørge for, at din hud får et friskt look og den nødvendige pleje.

Anvend Raunsborg Nordic Skin Tonic både morgen og aften inden påføring af ansigtscreme. Skin Tonic kan også med fordel anvendes i løbet af dagen, for en friskere og renere hud. Anvend skin tonic på vat og rens derefter huden. Vi anbefaler efterfølgende brug af Raunsborg Nordic Day – eller Night Cream.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Skin Tonic 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.