Raw Natural Beauty Coffee & Coconut Body Scrub 100 g.

Om produktet

  • Naturlig bodyscrub
  • 100% naturlig
  • Blid, effektiv peeling
  • Anti-inflammatorisk
  • Øger blodcirkulation
Spar 20%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 12500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

100% NATURLIG BODYSCRUB

Coffee & Coconut Revitalizing Body Scrub er en 100% naturlig bodyscrub, der leverer ultimativ blødhed til huden. Scrubben giver en blid, men yderst effektiv, peeling af huden, der efterlades men en smuk finish. Derudover øger scrubben blodcirkulationen samt tilfører næring til tør hud, der således bliver glat og velplejet.

Raw Natural Beauty Body Scrub er blandt andet beriget med ristede kaffebønner, der blidt fjerner døde hudceller og urenheder fra hudens overflade. Derudover er scrubben beriget med kokos-, -jojoba- og mandelolie, der forsyner huden med lækker blødhed. Sea salt har desuden en anti-inflammatorisk virkning på huden. Coffee & Coconut Body Scrub kommer i to størrelser, hvoraf 200 g. fungerer perfekt som refill til 100 g. dåsen.

FOR EN LÆKKER BLØDHED

Ønsker du at forsyne din hud med blødhed og næring, er Coffee & Coconut Revitalizing Body Scrub fra Natural Beauty lige noget for dig. Den skønne, blide bodyscrub giver en god peeling, samtidig med at den efterlader en lækker duft, der forfører sanserne og dine omgivelser.

Påfør en passende mængde Raw Natural Beauty Coffee & Coconut Body Scrub på fugtig hud på kroppen i badet, og massér scrubben godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Lad scrubben sidde i et par minutter, inden du skyller efter med rigeligt vand og nyder den lækre blødhed, der følger.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raw Natural Beauty
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raw Natural Beauty Coffee & Coconut Body Scrub 100 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.