Real Techniques Bold Metals Pointed Crease 201

Om produktet

  • Lille kosmetikbørste
  • Syntetiske taklonhår
  • Giver præcis påføring
  • Applikator til øjnene
  • Ideel til øjenskygger
Spar 40%

Special Price 10725

Normalpris i "butikkerne" 17900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KOSMETIKBØRSTE TIL ØJENSKYGGE

Pointed Crease 201 fra Real Techniques Bold Metals Collection er en luksus kosmetikbørste, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot makeup. Det runde og tilspidsede børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af den valgte farve. Børsten er ideel at anvende til påføring af løse og faste øjenskygger.

Pointed Crease er en del af Real Techniques luksuslinje og er specielt produceret til at blive brugt som applikator på øjnene. Børsten har et elegant design, en højde på 17cm samt ultrabløde, syntetiske taklonhår med en kuppelformet top. Børstehårene er hvide, så man kan se præcis hvor meget øjenskygge, der er på børsten inden påføring. Derudover giver børsten optimal komfort under brug, og den har en lang levetid.

FOR EN PERFEKT PÅFØRING

Ønsker du en nem og perfekt påføring af din makeup, er Pointed Crease 201 fra Real Techniques Bold Metals Collection det perfekte redskab for dig. Den håndlavede børste giver dig mulighed for at lægge en flot makeup med et fantastisk resultat.

Påfør din valgte øjenskygge på Real Techniques Pointed Crease. Børstens tilspidsede form gør det nemt at lægge øjenskygge samt udtone farven for et smokey eyes look. Vi anbefaler, at du renser din kosmetikbørste med Real Techniques Deep Cleansing Gel hver uge, så den holder længere. Din nye børste bør desuden altid vaskes inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Real Techniques
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Real Techniques Bold Metals Pointed Crease 201

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.