Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Real Techniques Foundation Brush

Om produktet

  • Vinklet kosmetikbørste
  • Syntetiske taklonhår
  • Giver præcis påføring
  • Applikator til ansigtet
  • Ideel til flydende foundation
Spar 57%

Special Price 4900

Normalpris i "butikkerne" 11500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VINKLET FOUNDATIONBØRSTE

Foundation Brush fra Real Techniques er en unik kosmetikbørste, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot makeup. Det bløde og vinklede børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af den valgte farve. Børsten er ideel at anvende til påføring af flydende foundation.

Foundation Brush har et elegant design, en højde på 16cm samt ultrabløde, syntetiske taklonhår med en skrå top. Børstehårene er hvide i enden, så man kan se præcis hvor meget foundation, der er på børsten inden påføring. Derudover er børsten produceret i letvægts aluminium med en flad bund, så børsten selv kan stå.

FOR EN PERFEKT PÅFØRING

Ønsker du en nem og perfekt påføring af din makeup, er Foundation Brush fra Real Techniques det perfekte redskab for dig. Den håndlavede børste giver dig mulighed for at lægge en flot makeup med et fantastisk resultat.

Påfør din valgte foundation på Real Techniques Foundation Brush, og byg nemt foundationen op til den ønskede dækning. Vi anbefaler, at du renser din kosmetikbørste med Real Techniques Deep Cleansing Gel hver uge, så den holder længere. Din nye børste bør desuden altid vaskes inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Real Techniques
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Real Techniques Foundation Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.