SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Real Techniques Powder Brush

Om produktet

  • Stor pudderbørste
  • Syntetiske taklonhår
  • Giver præcis påføring
  • Applikator til ansigtet
  • Ideel til faste/løse puddere
- 40%

Special Price 9300

Normalpris i "butikkerne" 15500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

STOR PUDDERBØRSTE

Powder Brush fra Real Techniques er en unik kosmetikbørste, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot makeup. Det store og bløde børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af det valgte produkt. Børsten er ideel at anvende til påføring af både faste eller løse puddere samt mineral foundations.

Powder Brush har et elegant design, en højde på 18cm samt ultrabløde, syntetiske taklonhår med en kuppelformet top. Børstehårene er hvide i enden, så man kan se præcis hvor meget pudder, der er på børsten inden påføring. Derudover er børsten produceret i letvægts aluminium med en flad bund, så børsten selv kan stå.

FOR EN PERFEKT PÅFØRING

Ønsker du en nem og perfekt påføring af din makeup, er Powder Brush fra Real Techniques det perfekte redskab for dig. Den håndlavede pudderbørste giver dig mulighed for at lægge en flot makeup med et fantastisk resultat.

Påfør din valgte pudder på Real Techniques Powder Brush, og fordel nemt makeuppen i ansigtet for et jævnt og naturligt resultat. Vi anbefaler, at du renser din kosmetikbørste med Real Techniques Deep Cleansing Gel hver uge, så den holder længere. Din nye børste bør desuden altid vaskes inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Real Techniques
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Real Techniques Powder Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.