Real Techniques Shading Brush

Om produktet

  • Lille kosmetikbørste
  • Syntetiske taklonhår
  • Giver præcis påføring
  • Applikator til øjnene
  • Ideel til øjenskygge
Spar 40%

Special Price 5100

Normalpris i "butikkerne" 8500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KOSMETIKBØRSTE TIL ØJENSKYGGE

Shading Brush fra Real Techniques er en unik kosmetikbørste, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot makeup. Det bløde og lille børstehoved giver en præcis påføring samt en god fordeling af det valgte produkt. Børsten er ideel at anvende til påføring af øjenskygge.

Shading Brush har et elegant design, en højde på 14cm samt ultrabløde, syntetiske taklonhår med en afrundet top. Børstehårene er hvide i enden, så man kan se præcis hvor meget produkt, der er på børsten inden påføring. Derudover er børsten produceret i letvægts aluminium med en flad bund, så børsten selv kan stå.

FOR EN PERFEKT PÅFØRING

Ønsker du en nem og perfekt påføring af din makeup, er Shading Brush fra Real Techniques det perfekte redskab for dig. Den håndlavede børste giver dig mulighed for at lægge en flot makeup med et fantastisk resultat.

Påfør din øjenskygge på Real Techniques Shading Brush, og fordel makeuppen på øjenlåget for alt fra et blødt til et mere dramatisk look. Vi anbefaler, at du renser din kosmetikbørste med Real Techniques Deep Cleansing Gel hver uge, så den holder længere. Din nye børste bør desuden altid vaskes inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Real Techniques
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Real Techniques Shading Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.