Redken All Soft Mega Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Nærende balsam
  • Ultimativ fugt og pleje
  • Blødgør og gør håret medgørligt
  • Forebygger tørhed og krus
  • Til tørt eller kraftigt hår
Spar 34%

Special Price 11775

Normalpris i "butikkerne" 18000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Nærende conditioner

All Soft Mega Conditioner fra Redken er en ultimativ, nærende balsam, der giver meget tørt hår intens blødhed. Conditioneren reder håret ud og jævner, så håret efterlades ekstra medgørligt. All Soft Mega Conditioner er særligt velegnet til tørt og kraftigt hår, men kan bruges af alle.

All Soft Mega Conditioner fra Redken bygger på en nærende og styrkende formel. Conditioneren er beriget med en række plejende ingredienser, der ligeledes fugter, genopbygger og beskytter håret. Ingredienserne består blandt andet af superfoods fra sacha inchi ekstrakt, aloe vera gelé og Redkens eksklusive RCT Protein Complex, der plejer og styrker håret fra rod til spids. All Soft Mega Conditioner indeholder desuden figenkaktus ekstrakt, der er rig på sunde stoffer som blandt andet E-vitamin, phytosteroler, antioxidanter og linolsyre, der alle ikke blot er med til at nære og styrke håret, men der også forebygger krus, og gør håret mere glansfuldt og medgørligt.

For blødt og velplejet hår

Ønsker du hår, der er silkeblødt med naturlig glans, så er All Soft Mega Conditioner fra Redken det perfekte valg for dig. Conditioneren fornyer og styrker dit tørre, kraftige hår og gør dine lokker blødere og mere medgørlige.

Påfør en passende mængde Redken All Soft Mega Conditioner i nyvasket hår, og lad den virke i et minuts tid. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. For et optimalt resultat, anbefaler vi, at du bruger All Soft Mega serien sammen med din conditioner.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken All Soft Mega Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.