Redken All Soft Mega Rich Mask 200 ml.

Om produktet

  • Intensiv, nærende hårkur
  • Balsam og maske i én
  • For intens blødhed og glans
  • Beskytter og genopbygger
  • Til tørt og kruset hår
Spar 37%

Special Price 16250

Normalpris i "butikkerne" 26000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Intensiv, nærende hårkur

All Soft Mega Rich Mask fra Redken er en intensiv hårkur, der nærer og styrker håret. Hårkuren giver meget tørt hår intens blødhed samt sørger for, at håret opnår en naturlig glans. Håret efterlades mere medgørligt og nemmere at frisere. Hårkuren er et 2 i 1 produkt, der består af en conditioner og hårmaske i én. Kuren har dermed både conditionerens og hårmaskens egenskaber - conditionerens egenskaber, der beskytter håret og gør det smukkere med massere af glans, samt hårmaskens, som sørger for reparation og vedligeholdelse med en mere langvarig virkning, der giver håret et sundere udseende og gør det endnu blødere. All Soft Mega Rich Mask er særligt velegnet til tørt og kruset hår.

All Soft Mega Rich Mask fra Redken er baseret på en ultra nærende formel, der stimulerer hovedbunden og genopbygger spidserne. Kuren er beriget med Redkens’ RCT Protein Complex, der består af tre forskellige proteiner: sojaprotein, arginin og sepicap. Disse proteiner medvirker til struktur i håret, da den tilfører volumen og forsegler fugten. All Soft Mega Rich Mask kommer i en dobbeltvægget tube med to forskellige formler, der først blandes sammen i håndfladen. Denne kombination af de to formler sørger for, at håret opnår den tilstrækkelige pleje uden brug af flere produkter.

For velplejet, blødt hår

Ønsker du at give dit hår et intensivt, nærende boost, så er All Soft Mega Rich Mask fra Redken det perfekte valg for dig. Hårkuren gør dit hår silkeblødt med naturlig glans og styrke med sin særlige kombination af conditioner og hårmaske i én.

Påfør en passende mængde Redken All Soft Mega Rich Mask nyvasket, håndklædetørt hår og lad den virke i 3-5 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Anvend hårkuren hver 3. dag.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken All Soft Mega Rich Mask 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.