Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Redken All Soft Shampoo 500 ml.

Om produktet

  • Blødgørende shampoo
  • Tilfører fugt og pleje
  • Med argan-olie
  • Ekstra stor størrelse
  • Renser skånsomt

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 25%

Special Price 15750

Normalpris i "butikkerne" 21000

Optjen 7,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLØGØRENDE SHAMPOO MED ARGAN-OLIE

Redken All Soft Shampoo er en plejende shampoo, der skånsomt renser hår og hovedbund fri for snavs og produktrester. Shampooen tilfører håret fugt og pleje, så krus og tørhed forebygges. Håret efterlades silkeblødt med en flot, naturlig glans. All Soft Shampoo er særlig velegnet til tørt og skrøbeligt hår men kan bruges af alle.

All Soft Shampoo er bygget op på en plejende og styrkende formel. Argan-olie og Omega-6-fedtsyrer plejer håret i dybden, så det efterlades med langvarig blødhed og strålende glans. Et protein-kompleks tilfører håret masser af proteiner, så skader på hårstråene genopbygges, og håret bliver mere modstandsdygtigt.

FOR SUNDT OG VELPLEJET HÅR

Har dit hår en tendens til at blive tørt og filtret, er All Soft Shampoo fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Den milde shampoo giver dine lokker fornyet styrke og blødhed, så dit hår igen bliver mere medgørligt.

Påfør en passende mængde Redken All Soft Shampoo i nyvasket hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, til den skummer. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en plejende balsam efterfølgende for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken All Soft Shampoo 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.