Redken Brews Liquid Matte Paste 150 ml.

Om produktet

  • Stylingpaste til håret
  • Medium hold
  • Flot mat finish
  • Cremet konsistens
  • Velegnet til mænd
Spar 50%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 19800

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Matterende stylingpaste

Liquid Matte Paste fra Redken Brews er en cremet stylingpaste med mellemstærkt hold til håret. Stylingpasten minimerer shine og eftterlader håret med en flot, mat finish. Pastens bløde konsistens gør den nem at arbejde ind i håret og tilfører let fugt, så håret straks føles smidigt og lækkert. Liquid Matte Paste fra Redken Brews er specielt velegnet til mænd, og kan bruges til alle hårtyper.

Redken Brews Liquid Matte Paste er beriget med carnaubavoks, som gør stylingpasten let at arbejde med og giver håret tekstur og definition. Carnaubavoksen har desuden en matterende virkning, og holder håret fri for glans og shine. Liquid Matte Paste fra Redken Brews indeholder derudover castor olie, der har en blødgørende effekt på håret og bidrager til at øge hårvæksten.

Holder frisuren på plads

Ønsker du kontrol over håret og en flot, mat finish, er Redken Brews Liquid Matte Paste det perfekte valg til dig. Stylingpasten giver medium hold og tekstur uden at håret føles stift og fedtet, så dit hår får et naturligt look og føles lækkert hele dagen.

Tag en passende mængde Redken Brews Liquid Matte Paste mellem håndfladerne, og varm pasten en smule op mellem hænderne. Arbejd stylingpasten ind i fugtigt eller tørt hår, og style derefter dit hår, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Brews Liquid Matte Paste 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.