Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Redken Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo 300 ml.

Om produktet

  • Afrensende shampoo
  • Fjerner effektivt snavs og urenheder
  • Baseret på en duft-neutraliserende teknologi
  • Indeholder UV-filtre
  • Ingen sulfat eller silikone

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 37%

Special Price 10300

Normalpris i "butikkerne" 16500

Optjen 5,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Afrensende shampoo

Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo fra Redken er en effektiv afrensende shampoo, der skånsomt fjerner snavs fra hår og hovedbund uden at være udtørrende eller for skrap mod håret. Shampooen er yderst effektiv i sin rensning og fjerner alt uønsket som produktrester, forurening eller overskydende talg. Shampooen fjerner ikke mindst snavs, men også uønsket lugt, så håret efterlades rent, friskt og velduftende hele dagen. Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo er velegnet til alle hårtyper til dagligt brug og er sikker at anvende på farvet hår.

Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo fra Redken er baseret på en micellar teknologi, der effektivt fjerner snavs og urenheder fra håret. Udover at være baseret på en micellar teknologi, er der tilføjet en unik duft-neutraliserende teknologi, der gør, at håret altid dufter dejligt nyvasket og rent. Shampooen er beriget med chelator, UV filtre, antioxidanter og vitamin E, der fugter håret og beskytter mod forurening og solens udtørrende stråler. UV filtrene sørger for at bevare hårets intense og strålende farve, uden at farven falmer. Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo er desuden uden sulfattensider og silikone.

For rent og velduftende hår

Ønsker du hår, der altid dufter rent og nyvasket, så er Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo fra Redken det perfekte valg for dig. Shampooen fjerner effektivt snavs og urenheder fra dit hår og beskytter dit hår mod solen, så du har én bekymring mindre.

Påfør en passende mængde Redken Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo i vådt hår, og massér den ind i hår og hovedbund, indtil shampooen skummer. Skyl derefter grundigt med rigeligt varmt vand. For et optimalt resultat, anbefaler vi, at du bruger Clean Maniac Micellar Clean-Touch Conditioner sammen med din shampoo. Bemærk at shampooen har en mere flydende konsistens i forhold til traditionelle shampooer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Clean Maniac Micellar Clean-Touch Shampoo 300 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.