Redken Color Extend Blondage Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Silver-balsam til blondt hår
  • Neutraliserer gule undertoner
  • Duft af lavendel
  • For en intens og lys klar farve
  • Fri for parabener
Spar 35%

Special Price 11600

Normalpris i "butikkerne" 18000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Silver balsam til blondt hår

Color Extend Blondage Conditioner fra Redken er en silver balsam med violette pigmenter, der på bare 5 minutter virker farvekorrigerende på blondt og lyst farvet hår. Balsammen modvirker gule toner, så det blonde hår fremstår stærkere, lysere og mere klart. Balsammen plejer og nærer håret samt har en blødgørende effekt, der gør håret mere medgørligt og lettere at rede igennem.

Color Extend Blondage Conditioner er baseret på en nærende og plejende formel, der efterlader håret silkeblødt. Conditioneren er beriget med Triple Acid Protein Complex, der danner en anti-breakage effekt og medvirker til, at hårfibrene bliver stærkere dag for dag, hvor de lilla pigmenter neutraliserer gule toner og efterlader håret med en køligere tone. Color Extend Blondage Conditioner er desuden fri for parabener.

For sunde lokker med køligt skær

Drømmer du om lyst hår med et køligt skær, så er Color Extend Blondage Conditioner fra Redken det perfekte valg for dig. Den skønne balsam sørger for, at dit hår bliver sundere og stærkere for hver dag, samtidig med at det bliver blødere og mere medgørligt.

Fordel en passende mængde Redken Color Extend Blondage Conditioner i nyvasket, håndklædetørt hår med fokus på længder og spidser, og lad den virke i 1-3 minutter, inden den skylles ud med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du bruger en silver shampoo inden din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Color Extend Blondage Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.