Redken Color Extend Magnetics Conditioner 500 ml.

Om produktet

  • Farvebevarende balsam
  • Genopbygger skader
  • Modvirker falmende farve
  • Beskytter og plejer håret
  • Tilfører masser af glans
Spar 25%

Special Price 18750

Normalpris i "butikkerne" 25000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEBEVARENDE BALSAM

Redken Color Extend Magnetics Conditioner er en farvebevarende balsam, der er udviklet til at beskytte og blødgøre farvebehandlet hår. Conditioneren genopbygger skadede hårstrå, så de bedre kan holde på farven, og så håret efterlades blødt og mere medgørligt.

Color Extend Magnetics Conditioner er baseret på et innovativt farvebevarende system, der tilfører håret fugt og pleje uden at slide på hårfarven. Formlen er beriget med amino-ioner, der samles på hårfibrene og danner en beskyttende barriere, så farven forsegles. Håret efterlades med en glans og livlighed, der bevares i markant lang tid.

FOR EN INTENS HÅRFARVE

Ønsker du at bevare den intense farve i dit hår længst tid muligt, er Color Extend Magnetics Conditioner fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Den plejende og beskyttende balsam sikrer, at din hårfarve forbliver smuk med en glansfuld finish.

Påfør en passende mængde Redken Color Extend Magnetics Conditioner i nyvasket hår. Lad conditioneren virke i et minuts tid, hvorefter den skylles ud med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en farvebevarende shampoo sammen med din balsam for en optimal effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Color Extend Magnetics Conditioner 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.