Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction

Om produktet

  • Farvebevarende hårmaske
  • Tilfører intens pleje
  • Genopbygger skader
  • Modvirker at farven falmer
  • Giver masser af glans
Spar 37%

Special Price 17500

Normalpris i "butikkerne" 28000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJE TIL FARVEBHANDLET HÅR

Color Extend Magnetics Deep Attraction fra Redken er en dybdevirkende gelé-hårmaske, der er specielt udviklet til at pleje og nære farvebehandlet hår. Kuren genopbygger skadede hårstrå, så de bedre kan holde på farven, og så håret efterlades blødt og medgørligt.

Color Extend Magnetics Deep Attraction er baseret på et innovativt farvebevarende system, der tilfører håret intens næring og pleje, så hårfarven ikke falmer. Formlen er beriget med amino-ioner, der samles på hårfibrene og danner en beskyttende barriere, så farven forsegles. Håret efterlades med en glans og livlighed, der bevares i markant lang tid.

FOR EN GLANSFULD HÅRFARVE

Vil du gerne bevare den glødende farveintensitet i dit hår i længere tid, er Color Extend Magnetics Deep Attraction fra Redken den ideelle løsning for dig. Den plejende hårkur sikrer, at din hårfarve forbliver intens, samt at dit hår efterlades fantastisk blødt og glansfuldt.

Anvend en passende mængde Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad kuren virke i 5-15 minutter, hvorefter den skylles ud med varmt vand. Vi anbefaler, du bruger en farvebevarende balsam afslutningsvis for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.