Redken Color Extend Magnetics Mega Mask 200 ml.

Om produktet

  • Effektiv hårkur
  • Til farvebehandlet hår
  • Tilfører dybdevirkende pleje og fugt
  • Forlænger farvens holdbarhed
  • Blødgørende virkning
  • Giver glans
Spar 36%

Special Price 17125

Normalpris i "butikkerne" 27000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HÅRKUR TIL FARVET HÅR

Color Extend Magnetics Mega Mask fra Redken er en hårkur, der er særligt udviklet til farvebehandlet hår. Kuren tilfører dybdevirkende pleje, der forlænger levetiden af farven. Kuren har desuden også en reparerende virkning, der efterlader håret blødere, sundere og friskere. Color Extend Magnetics Mega Mask sikrer, at håret ser velplejet ud, da den fugter og gør håret glansfuldt.

Color Extend Magnetics Mega Mask fra Redken er opdelt i to kamre; et ydre og indre kammer, der hver især har en effektiv virkning. Det ydre kammer er beriget med Redkens RCT Protein Complex, der består af tre forskellige proteiner: sojaprotein, arginin og sepicap. Disse proteiner medvirker til struktur i håret, da de tilfører volumen og forsegler fugten, samtidigt med at de har plejende, fugtende og reparerende egenskaber. Det indre kammer sørger derimod for at forlænge det ydre kammers egenskaber, så håret er tilpas plejet og fugtet op til 3 hårvaske.

FOR VELPLEJET HÅR

Ønsker du hår, der er sundt og blødt, så er Color Extend Magnetics Mega Mask fra Redken det perfekte valg for dig. Den effektive kur forlænger levetiden på dit farvebehandlede hår med sine plejende og fugtende ingredienser, så du er sikret lækkert, velplejet hår.

Fordel Redken Color Extend Magnetics Mega Mask i nyvasket, håndklædetørt hår og lad den virke i 3-5 minutter. Skyl efterfølgende kuren grundigt ud med rigeligt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Color Extend Magnetics Mega Mask 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.