Redken Curvaceous Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Plejende balsam/kur
  • Fugtgivende og nærende
  • For spændstige krøller
  • Kan bruges som leave-in
  • Med moringa-olie

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 33%

Special Price 12000

Normalpris i "butikkerne" 18000

Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE BALSAM TIL KRØLLET HÅR

Redken Curvaceous Conditioner er en plejende balsam til hår med krøller eller naturligt fald. Conditioneren kan anvendes som en almindelig balsam eller som en leave-in kur for ekstra blødhed og definition. Curvaceous Conditioner giver en vægtløs blødgøring af håret, så det efterlades med en velplejet og luftig fornemmelse.

Curvaceous Conditioner er bygget op på en helt unik anti-frizz formel. Sukkerkrystaller, proteiner og moringa-olie går aktivt ind og arbejder med håret, så dets naturlige fugtniveau bringes i balance, krøllerne genaktiveres og får masser af glans og fylde. På denne måde efterlades krøllerne med en flot definition og genvunden spændstighed.

FOR SILKEBLØDE KRØLLER

Trænger dine krøller til ekstra pleje og definition, er Curvaceous Conditioner fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Den plejende balsam tilfører fugt til dine krøller, så de efterlades med fornyet energi og en flot bouncy facon.

Påfør en passende mængde Redken Curvaceous Conditioner i rent, nyvasket hår. Lad den virke i et minuts tid, og skyl herefter med rigeligt varmt vand. Alternativ kan conditioneren blive siddende i håret for ekstra kontrol og medgørlighed. Vi anbefaler, at du bruger en krølledefinerende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Curvaceous Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.