Redken Curvaceous No Foam Cleanser 500 ml.

Om produktet

  • Ekstra plejende shampoo
  • Specielt udviklet til krøllet hår
  • Renser og plejer samtidigt
  • Anti-krus effekt
  • Fri for parabener
  • Fri for sulfater

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 39%

Special Price 14450

Normalpris i "butikkerne" 24000

Optjen 7,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSTRA PLEJENDE, SULFATFRI SHAMPOO

No Foam Highly Conditioning Cleanser fra Redken Curvaceous er en rensende og plejende lotion-shampoo – også kaldet en cleansing conditioner. Shampooen er specielt udviklet til krøllet hår, hvor den efterlader krøllerne med intens blødhed og definition. Curvaceous No Foam Cleanser er desuden fri for sulfater, så den skummer ikke op og udtørrer derfor ikke hår og hovedbund. Shampooen er særlig velegnet til krøllet hår med tendens til krus.

Curvaceous No Foam Cleanser er baseret på en unik formel med sukkerkrystaller, proteiner og moringa-olie. De unikke ingredienser arbejder aktivt med håret, så dets naturlige fugtniveau bringes i balance. Formlen sikrer, at krøllerne genaktiveres og bibeholder deres spændstighed og elasticitet. Shampooen er desuden fri for sulfater og parabener.

FOR SMUKKE, VELPLEJEDE KRØLLER

Ønsker du smukke og velplejede krøller, er No Foam Highly Conditioning Cleanser fra Redken Curvaceous det perfekte match for dig. Den unikke shampoo renser og plejer dit hår på samme tid, så dine krøller fremstår bouncy og krusfrie.

Skum en passende mængde Redken Curvaceous No Foam Cleanser op imellem hænderne. Påfør derefter shampooen i ekstra vådt hår. Massér den cremede shampoo ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 1-3 minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du efterfølgende anvender en balsam velegnet til krøllet hår for et perfekt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Curvaceous No Foam Cleanser 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.