Redken Extreme CAT 150 ml.

Om produktet

  • Express protein-kur
  • Styrker hårets kerne
  • Forebygger skader
  • God til skadet hår
  • Øjeblikkelig forandring
Spar 37%

Special Price 14050

Normalpris i "butikkerne" 22500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 7,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE PROTEINKUR

Redken Extreme CAT er en styrkende proteinkur på sprayform, der aktivt går ind og genopretter svækkede områder på håret samt forebygger fremtidige skader. Spraykuren trænger dybt ind i hårstråene, hvor den tilfører ren proteinpleje for en her-og-nu ekspres kur. Extreme CAT er særlig velegnet til svagt og skadet hår.

Extreme CAT bygger på en unik og styrkende formel, der er specielt designet til at beskytte håret på tre niveauer. Proteiner går ind og genopretter hårets indre styrke, mens et højt indhold af ceramider forstærker skællaget, og naturlige lipider søger for at give overfladebeskyttelse samt glans til håret. Hårets mest beskadigede områder repareres, så håret efterlades sundt og stærkt.

EKSPRESS-KUR TIL SKADET HÅR

Trænger dit hår til et effektivt boost af styrke, er Extreme CAT fra Redken den helt rigtige kur for dig. Protein-behandlingen styrker dit hår i dybden, så du øjeblikkeligt vil opleve en mærkbar forandring.

Spray en passende mængde Redken Extreme CAT i nyvasket hår. Lad proteinkuren virke i 3-5 minutter, og skyl den derefter ud med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en styrkende balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Extreme CAT 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.