Redken Extreme Conditioner 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Styrker hårets kerne
  • Forebygger skader
  • Tilfører glans og pleje
  • Virker blødgørende
Spar 37%

Special Price 11250

Normalpris i "butikkerne" 18000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSTREMT GENOPBYGGENDE BALSAM

Redken Extreme Conditioner er en styrkende balsam, der genopbygger hår og spidser samt forebygger fremtidige skader på håret. Conditioneren blødgør samtidig håret, så det bliver mere medgørligt og let at rede ud. Extreme Conditioner er særligt velegnet til svagt og skadet hår.

Extreme Conditioner bygger på en unik og styrkende formel, der er specielt designet til at beskytte håret på tre niveauer. Proteiner går ind og genopretter hårets indre styrke, imens ceramider forstærker skællaget, og naturlige lipider søger for at give overfladebeskyttelse samt glans til håret. Hårets mest beskadigede områder repareres, så håret efterlades sundt og stærkt.

FOR STÆRKT OG SUNDT HÅR

Trænger dit hår til fornyet energi og styrke, er Extreme Conditioner fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Den plejende balsam går aktivt ind og arbejder med dit hår, så det styrkes fra rod til spids. Du vil straks opleve en mærkbar forandring med et sundt, velplejet look.

Påfør en passende mængde Redken Extreme Conditioner i nyvasket hår. Lad conditioneren virke i et minuts tid, og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en styrkende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Extreme Conditioner 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.