KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Redken Extreme Conditioner 500 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Styrker hårets kerne
  • Forebygger skader
  • Tilfører glans og pleje
  • Virker blødgørende
Spar 25%

Special Price 18750

Normalpris i "butikkerne" 25000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSTREMT GENOPBYGGENDE BALSAM

Redken Extreme Conditioner er en styrkende balsam, der genopbygger hår og spidser samt forebygger fremtidige skader på håret. Conditioneren blødgør samtidig håret, så det bliver mere medgørligt og let at rede ud. Extreme Conditioner er særligt velegnet til svagt og skadet hår.

Extreme Conditioner bygger på en unik og styrkende formel, der er specielt designet til at beskytte håret på tre niveauer. Proteiner går ind og genopretter hårets indre styrke, imens ceramider forstærker skællaget, og naturlige lipider søger for at give overfladebeskyttelse samt glans til håret. Hårets mest beskadigede områder repareres, så håret efterlades sundt og stærkt.

FOR STÆRKT OG SUNDT HÅR

Trænger dit hår til fornyet energi og styrke, er Extreme Conditioner fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Den plejende balsam går aktivt ind og arbejder med dit hår, så det styrkes fra rod til spids. Du vil straks opleve en mærkbar forandring med et sundt, velplejet look.

Påfør en passende mængde Redken Extreme Conditioner i nyvasket hår. Lad conditioneren virke i et minuts tid, og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en styrkende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Extreme Conditioner 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.