Redken Extreme Length Sealer 50 ml.

Om produktet

  • Styrkende lotion
  • Forsegler slidte spidser
  • Genopbygger håret
  • Reparerer skader
  • Fri for parabener
Spar 40%

Special Price 13400

Normalpris i "butikkerne" 22500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LEAVE-IN BEHANDLING TIL SLIDTE SPIDSER

Extreme Length Sealer fra Redken er en leave-in behandling til spaltede spidser. Den lette lotion trænger ind i hårstråene, hvor den genopbygger hårets styrke og plejer slidte, spaltede spidser. Hårets mest beskadigede områder repareres, og resultatet er sundt, stærkt og velplejet hår.

Extreme Length Sealer bygger på en unik formel, der er specielt designet til at beskytte håret på tre niveauer. Proteiner går ind og genopretter hårets indre styrke, imens ceramider forstærker skællaget, og naturlige lipider giver overfladebeskyttelse samt glans til håret. Med denne behandling får håret mulighed for at vokse til sin maksimale længde - op til 15 cm om året. Lotionen kommer med en indbygget applikationsbørste, og så er den desuden fri for parabener.

FOR LANGT OG STÆRKT HÅR

Trænger dine spidser til ekstra styrke og beskyttelse, er Extreme Length Sealer fra Redken din ultimative løsning. Den effektive lotion genopbygger skadede områder på dit hår, så det kan vokse sit langt og sundt.

Anvend Redken Extreme Length Sealer i håndklædetørt hår. Fordel lotionen på hårspidserne eller andre skadede områder af håret med den indbyggede børste for at skabe en god forsegling. Behandlingen skal ikke skylles ud. Vi anbefaler, at du anvender Extreme Length Primer inden brug af lotionen for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Extreme Length Sealer 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.