Redken Extreme Shampoo 500 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende shampoo
  • Styrker hårets indre kerne
  • Renser mildt og effektivt
  • Forebygger skader
  • Ekstra stor størrelse
  • Tilfører glans og pleje

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 25%

Special Price 15750

Normalpris i "butikkerne" 21000

Optjen 7,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSTREMT GENOPBYGGENDE SHAMPOO

Redken Extreme Shampoo er en styrkende shampoo, der giver fornyet energi til håret. Shampooen renser mildt men effektivt håret fri for snavs og produktrester samtidig med styrke hårets kerne indefra. Extreme Shampoo er særlig velegnet til svagt og skadet hår.

Extreme Shampoo bygger på en unik og styrkende formel, der er specielt designet til at beskytte håret på tre niveauer. Proteiner går ind og genopretter hårets indre styrke, imens ceramider forstærker skællaget, og naturlige lipider søger for at give overfladebeskyttelse samt glans til håret. Hårets mest beskadigede områder repareres, så håret efterlades sundt og stærkt.

FORNYET LIV TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til fornyet styrke og vitalitet, er Extreme Shampoo fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Shampooen renser og styrker dit hår på samme tid, så det efterlades med nyt liv og med fremtidig beskyttelse. Du vil straks opleve en mærkbar forandring.

Påfør en passende mængde Redken Extreme Shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, til den skummer. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en styrkende balsam afslutningsvis for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Extreme Shampoo 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.