MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

Redken Extreme Strength Builder Plus Hårkur 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende hårkur
  • Styrker hårets kerne
  • Forebygger skader
  • Tilfører glans og pleje
  • Virker blødgørende
- 40%

Special Price 14900

Normalpris i "butikkerne" 25000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

EKSTREMT GENOPBYGGENDE HÅRMASKE

Redken Extreme Strength Builder Plus er en ekstra styrkende hårmaske, der effektivt går ind og genopbygger hår og spidser samt forebygger fremtidige skader på håret. Hårkuren giver dybdevirkende pleje og styrke til håret, så det bliver 96% stærkere efter kun tre behandlinger. Extreme Strength Builder Plus er særlig velegnet til svagt og skadet hår.

Extreme Strength Builder Plus bygger på en unik og styrkende formel, der er specielt designet til at beskytte håret på tre niveauer. Proteiner går ind og genopretter hårets indre styrke, mens et højt indhold af ceramider forstærker skællaget, og naturlige lipider søger for at give overfladebeskyttelse samt glans til håret. Hårets mest beskadigede områder repareres, så håret efterlades sundt og stærkt.

INTENST BOOST TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til et intenst boost af styrke og pleje, er Extreme Strength Builder Plus fra Redken den helt rigtige nødhjælpspakke for dig. Hårkuren nærer dit hår i dybden, så du straks vil opleve en mærkbar forandring.

Påfør en passende mængde Redken Extreme Strength Builder Plus i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad hårkuren virke i 5-15 minutter, og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en plejende balsam for at forsegle virkningen og opnå et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Extreme Strength Builder Plus Hårkur 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik