Redken Hairspray Pure Force 20 250 ml.

Om produktet

  • Stærk vådlak
  • Glansgivende
  • 24-timers anti-frizz
  • Tørrer hurtigt op
  • Holdfaktor 20/32
Spar 35%

Special Price 12850

Normalpris i "butikkerne" 19800

På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 6,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NON-AEROSOL FIKSERINGSSPRAY

Hairspray Pure Force fra Redken er en non-aerosol fikseringsspray, der tilfører stærk kontrol til frisuren samt giver mulighed for at forme og skabe den perfekte style. Hårlakken giver håret et langtidsholdbart løft med anti-krus kontrol samt en flot glansfuld finish. Pure Force efterlader desuden ingen dryssende produktrester.

Hairspray Pure Force er en vådlak, hvilket vil sige, at den kan arbejdes med, inden den tørrer op og stivner. Hårsprayen har holdfaktor 20 ud af 32 på Redkens egen holdskala men trods det stærke hold, er stylingsprayen stadig nem at rede ud af håret. Hårlakken er baseret på det eksklusive Spray-Strong Complex, der anvender antioxidanter fra E- og C-vitaminer til at beskytte hårfarven imod at blive kedelig og mat. Pure Force giver desuden 24-timers anti-frizz kontrol.

FOR FANTASTISK KONTROL

Med Haispray Pure Force fra Redken løfter du din hårsprays-oplevelse til et højere niveau. Du får en revolutionerende hårlak, der sikrer at din frisure uden tvivl holder hele dagen igennem. Pure Force sørger for, at din færdigstylede frisure låses fast, og at frizzy hår elimineres.

Spray Pure Force på tørt eller håndklædetørt hår fra en afstand på ca. 15-30 cm. Fordel sprayen jævnt i hele håret for langvarig kontrol og en fikseret finish. Genpåfør for opbygning af ekstra kontrol i op til to niveauer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Hairspray Pure Force 20 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.