LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Redken Heat Styling Fabricate 03 124 g.

Om produktet

  • Teksturgivende spray
  • Yder varmebeskyttelse
  • Giver mild kontrol
  • Varmeaktiveret fylde
  • Holdfaktor 3/32
- 37%

Special Price 12350

Normalpris i "butikkerne" 19800

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TEKSTURGIVENDE VARMESPRAY

Redken Heat Styling Fabricate er en spray, der tilfører håret et strejf af tekstur samtidig med at beskytte det mod varmeskader fra diverse stylingapparater. Sprayens teksturgivende egenskaber aktiveres under varmepåvirkning, hvor håret får ekstra fylde og kontrol.

Heat Styling Fabricate er baseret på det eksklusive Heat Guard Complex, der beskytter håret imod varme på op til 230 grader samt effektivt afværger krus. Fabricate skaber desuden en letvægts-finish med mild kontrol uden klæbrighed. På Redkens egen holdskala fra 1-32 har Fabricate holdfaktor 3, hvilket er et let hold.

OPNÅ EN LET OG BLØD FINISH

Benytter du dig ofte af varmestylers, er Heat Styling Fabricate fra Redken et musthave produkt til beskyttelse af dit hår. Varmesprayen beskytter dit hår under styling samtidig med at tilføre det god volumen og tekstur.

Spray Redken Heat Styling Fabricate jævnt i håndklædetørt eller tørt hår. Style derefter dit hår med de varmeværktøjer, du plejer at bruge. For ekstra fylde til håret sprayes Fabricate på tørt hår, hvorefter det blæses igennem med en føntørrer. Sprayen kan genpåføres for uendelige restyling-muligheder.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Heat Styling Fabricate 03 124 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.